Peta Kampung Mela

Monday, October 11, 2010

Potong jangan tak potong.....

Gambar hiasan: Menggunakan ubat pelali untuk mengurangkan kesakitan ketika dikhatan.
Gambar hiasan: Selepas berkhatan, beramai-ramai pasang kemah......
Gambar hiasan: Tempurung kelapa wajib ada selepas berkhatan, maklumlah dah jadi orang besar. Jadi tempurung kelapa iutlah digunakan untuk mengetuk kepala lutut.

Cuti persekolahan akhir tahun telah bermula. Selama sebulan lebih murid-murid akan bercuti. Pelbagai aktiviti telah diatur oleh keluarga mrid-murid khasnya bagi murid lelaki yang belum berkhatan. Inilah masa yang paling sesuai bagi mereka yang belum berkhatan untuk berkhatan. Rasanya ibubapa telahpun mengatur hari dan masa yang sesuai untuk mengkhatankan anak mereka. 

Zaman sekarang ini ada berbagai kaedah berkhatan. Ada yang memilih secara tradisional dan ada yang sukakan cara yang moden. Sakit tetap sakit. Tak nak sakit tak payah berkhatan. Saya dahulu berkhatan ketika berumur 12 tahun (darjah 6) secara moden. Apakah yang dikatakan berkhatan atau bersunat itu ? 

Khatan bermakna memotong lebihan kulit di bahagian alat sulit samaada bagi wanita mahupun lelaki . Khatan atau "bersunat" merupakan salah satu cara membersihkan alat sulit kerana zakar dan faraj merupakan tempat dimana pembiakan kuman-kuman yang boleh memudaratkan. Menurut Imam Shafie, Imam Malik dan al-Auzai serta lain-lain berkhatan atau bersunat ini merupakan wajib bagi seseorang yang bergelar Muslim. Kebanyakan ulama berpendapat bahawa khatan wajib dilakukan ketika si anak hampir cukup umur atau akil baligh. 

Mengkhatan anak lelaki adalah wajib manakala mengkhatankan anak gadis adalah terpuji dan bukannya wajib. 

Rekod terawal mengenai berkhatan terdapat dalam batu bersurat Mesir Purba dari Saqqara (c 2200 S.M (BC). 

Dikatakan Nabi Ibrahim a.s dikhatan ketika berusia 80 tahun dan mengkhatan putera-putera beliau, Nabi Ismail dan Nabi ishak pada usia masing-masing 13 dan 8 tahun. Perbuatan ini kemudian berlarutan sehingga ke nabi seterusnya termasuk Nabi Isa a.s. Untuk kes Nabi Muhammad s.a.w. ada mengatakan baginda dilahirkan sudah berkhatan. Ada juga menyatakan bahawa baginda dikhatankan oleh Malaikat Jibrail atau datuk beliau, Abdul Mutalib. 

Di Malaysia, kebanyakan ibu bapa dan penjaga memilih hari cuti penggal, iaitu sekitar pertengahan tahun mahupun hujung tahun untuk mengkhatankan anak-anak mereka. Kanak-kanak ini kebiasaannya dikhatankan ketika berusia dalam lingkungan 10-12 tahun. 

Khatan di kalangan masyarakat Arab berbeza dengan masyarakat di Malaysia. Hal ini kerana kebanyakan masyarakat Arab memilih untuk mengkhatankan anak mereka ketika baru lahir atau pada peringkat 7 tahun. 

Dalam sebuah hadis, Rasulullah saw ada bersabda yg bermaksud 
Fitrah itu lima: 
1. khatan; 
2. memotong bulu kemaluan; 
3. menggunting misai; 
4. memotong kuku; dan 
5. mencabut bulu ketiak. (Bukhari-Muslim) 

"Bersihkanlah dirimu dari rambut kufur dan berkhatanlah." (Ahmad dan Abu Daud) 
[sunting] Hikmah 

1. Asas kebersihan dalam Islam 
2. Untuk perbezaan agama ( namun pada hari ini, khatan juga dilakukan oleh bukan Muslim ) 
3. Mencantikkan bentuk kemaluan 
4. Memelihara tenaga batin 
5. Sunah Nabi Ibrahim a.s dan Rasulullah 
6. Mengelakkan zakar terkurung di dalam kulup ketika sedang ereksi atau menegang 
7. Menghindarkan dari penyakit 
8. Mengurangkan keinginan onani ketika anak-anak baru baligh 

Berkhatan juga dikatakan dapat menghindarkan diri dari terkena sebarang penyakit berbahaya seperti HIV. Hasil kajian pengkaji Eropah dan Afrika di empat buah bandar Afrika mendapati berkhatan menghindarkan tiga kali ganda dari dijangkiti HIV/AIDS. Circumcision 'reduces HIV risk' 

Di antara kumpulan yang banyak mengeluarkan kenyataan menentang khatan pada hari ini ialah kumpulan NOCIRC (National Organization of Circumcision Information Resource Centers), NOHARMM (National Organization to Halt the Abuse and Routine Mutilation of Males), NORM (National Organization of Restoring Males), RECAP (Re-cover A Penis) dan BUFF (Brothers United for Future Foreskins). 

Ramai pakar kanak-kanak menyokong dan memandang baik amalan khatan di kalangan kanak-kanak lelaki, di antaranya Dr. Edgar J. Schoen. Beliau pernah dilantik menjadi Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Berhubung Khatan di Amerika (Task Force on Circumcision of the American Academy of Paediatrics) pada tahun 1993 dan sekarang merupakan seorang profesor Perubatan Kanak-Kanak di Universiti California di San Francisco. Beliau juga pernah menjadi Ketua Bahagian Perubatan Kanak-Kanak di Kaiser Permanente, Oakland selama 24 tahun. WebMD Medical News bertarikh 6 Mac 2000 melaporkan tentang satu kajian yang telah beliau lakukan bersama-sama dengan rakan-rakannya dan mereka mendapati dari "89 kes barah zakar, 87 daripadanya adalah dari kalangan lelaki yang tidak berkhatan". Justeru, mereka merumuskan, khatan mencegah lelaki dari menghidap barah zakar dan penemuan ini telah dimuatkan di dalam majalah Pediatrics. (Neil Osterweil, Experts Disagree on Whether Procedure Should Be Routine, WebMD Medical News, Lycos Health, March 6 2000) 

Dalam satu keputusan dari kajian yang dilakukan di Afrika Selatan membuktikan berkhatan mengurangkan kadar jangkitan HIV di kalangan lelaki hektroseksual sebanyak 60%. Kajian itu yang dilapurkan dalam Public Library of Science Medicine, mendapati hasil tersebut dalam kajian yang membabitkan 3,280 pemuda. [1] 

Di samping itu, terdapat banyak kajian yang telah dilakukan yang menunjukkan khatan mencegah dari pelbagai jenis penyakit. 

Risiko seseorang wanita menghidap barah pangkal rahim (cervix) adalah tinggi jika pasangannya tidak berkhatan. Satu kajian yang dilakukan di Lembah Kashmir pada tahun 1993 menunjukkan, amalan berkhatan di tempat ini menyebabkan peratus barah pangkal rahim menjadi rendah jika dibandingkan dengan kawasan-kawasan lain di India. Mengikut Dr. Edgar J. Shoen, seorang pakar kanak-kanak yang terkenal, luka yang sering berlaku di kulup ketika melakukan persetubuhan memudahkan seseorang lelaki yang tidak berkhatan dijangkiti kuman penyakit jangkitan seksual, terutamanya siplis, kankroid dan herpes genitalis. (Dr. Edgar J. Shoen, Circumcision A Lifetime of Medical Benefits, Medicirc, 2000) 

Dr. Gerald Weiss, seorang pakar bedah, menegaskan tanpa khatan, bahagian di bawah kulit yang menutupi kepala zakar akan menjadi tempat takungan pelbagai jenis kuman dan ini meningkatkan risiko mendapat limbah kumbahan jangkitan. Kadangkala keadaan ini akan mengeluarkan bau busuk yang tidak menyenangkan. Pada tahun 1982 dilaporkan, 95% kes radang saluran kencing yang menjangkiti bayi berumur 5 hari 8 bulan berlaku ke atas mereka yang tidak berkhatan. Penyakit ini boleh menyebabkan demam, sakit ketika kencing serta muntah dan di antara komplikasi yang boleh menimpa ialah kerosakan buah pinggang. Kajian Dr. Tom Wiswell dari Amerika mengukuhkan lagi penemuan ini. Kesan yang sama juga boleh berlaku ke atas lelaki dewasa yang tidak berkhatan dan penemuan ini telah dilaporkan di dalam Journal of American Medical Association (JAMA) pada tahun 1992. 

Khatan wanita telah menjadi satu isu antarabangsa yang hangat diperdebatkan pada hari ini. Ramai dari kalangan di Barat yang menentangnya dan menganggapnya sebagai pencacatan anggota kelamin selepas berlaku beberapa peristiwa kematian dan kecederaan ke atas kanak-kanak perempuan yang dikhatan. Walau bagaimanapun, sebelum ini, terdapat ramai tokoh-tokoh perubatan di Amerika yang menyokong amalan khatan wanita, sebagai contoh, Dr. W.G. Rathmann (M.D.) dari Hospital Centinella di Inglewood, California. Beliau pernah menulis tentang kebaikan khatan wanita pada tahun 1959 dan tulisan beliau telah dimuatkan di dalam majalah GP, terbitan September, 1959.(W.G. Rathmann, M.D., Female Circumcision: Indications and a New Technique, GP, vol. XX, no. 3, pp 115-120, September, 1959) 

Ulama Islam berbeza pendapat berhubung dengan amalan ini, ada yang menggalakkannya dan ada yang menentangnya. Yang paling ketara ialah, nas berhubung dengannya adalah tidak sahih, justeru, ia bukanlah satu amalan yang penting. Perkara yang lebih penting dan perlu diutamakan ialah penjagaan hak-hak wanita, pendidikan dan pemeliharaan kehormatan mereka. Alhamdulillah, penegasan seperti ini telah disebutkan oleh Dr. Yusuf Qardawi di dalam Fatwa-Fatwa Mutakhirnya. (Dr. Yusuf Qardawi, Fatwa-Fatwa Mutakhir, Yayasan al-Hamidy, 1996, hal. 554-555) 

Dr. Yusuf Qardawi dalam Fatwa-Fatwa Mutakhir juga berpendapat, semuanya bergantung kepada ibu bapa kepada kanak-kanak itu. Jika mereka hendak mengkhatankan anak mereka, ia diharuskan, dan sebaliknya jika mereka enggan melakukannya, ia tidaklah menjadi suatu kesalahan. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang cenderung untuk mengkhatan anak-anak perempuan mereka, beliau menasihatkan agar dikhatankan sedikit sahaja daripada kulit, berdasarkan sebuah hadis Nabi s.a.w.: 

"Potonglah sedikit sahaja dan jangan sampai ke akarnya kerana ia mengelokkan wajah dan menyenangkan hati suami." (Hadis Daif) 

Dengan itu pendekatan terbaik bagi menangani masalah kemudaratan ke atas wanita atau dilakukan oleh mereka yang tidak berkuasa, perkhidmatan perubatan perlu dipertingkatkan agar mereka yang berkhatan boleh mendapatkan perkhidmatan perubatan terbaik. 

* Sumber dari Dr Danial Zainal Abidin 

Negara-negara berikut mempunyai lelaki yang ramai melakukan khatan ke atas kulup mereka. 

Afghanistan, Albania, Algeria, Amerika Syarikat, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Benin, Bosnia, Brunei,Cameroon, Chad, Comoros, Djibouti, Mesir, Eritrea, Ethiopia, Gabon, Gambia, Ghana, Guinea, Indonesia, Iran, Iraq, Israel, Kazakhstan, Kenya, Kuwait, Lubnan, Libya, Madagascar, Malaysia, Maldives, Mali, Mauritania, Maghribi, Niger, Nigeria, Oman, Pakistan, Qatar, Arab Saudi, Sierra Leone, Somalia, "Somaliland", Sudan, Syria, Tajikistan, Tunisia, Turki, Turkmenistan, UAE, Uzbekistan, Yaman. 

Sumber 
1. Wikipedia 
2. klik sini


End of the school holidays began. During a month the students will leave. Various activities were arranged by families, especially for children mrid boys are not circumcised. This is the best time for those who are uncircumcised to circumcised. It seems the parents have set the date and time for their children circumcised.
Nowadays there are various methods of circumcision. No vote is a traditional and modern way of choosing. Pain still hurts. Do not want to hurt no need for circumcision. I first circumcision at the age of 12 years (degree 6) are modern. What is circumcised or uncircumcised?
Circumcision means cutting the excess skin of the penis either men or women.Circumcision or "circumcision" is one way of cleaning it difficult for the penis and the vagina is a place where the breeding of germs can be harmful. According to Imam Shafie, Imam Malik and al-Auzai and other circumcision or circumcision is obligatory for a person to become a Muslim. Most scholars believe that circumcision must be done when the child is almost old enough or puberty.
Circumcision is compulsory while the son circumcised girls is commendable but not obligatory.
The earliest records of circumcision in the Ancient Egyptian stone inscription from Saqqara (c 2200 BC (BC).
Abraham said to be circumcised at the age of 80 years and his sons circumcision, Ishmael and Isaac at the age of 13, respectively, and 8 years. This action was then dragged until the next prophet, including Jesus For the case of the Prophet Muhammad s.a.w. There has to say he was born circumcised. There are also state that he circumcised by the Angel Gabriel or his grandfather, Abdul Muttalib.
In Malaysia, most parents and guardians to choose the term holidays, which is around mid or end of the year for their children circumcised. These children are usually circumcised when he was in the range of 10-12 years.
Circumcision among the different Arab communities in the Philippines. This is because many Arabs choose their child circumcised at birth or at 7 years.
In a hadith, the Prophet is said well-meaning The five-Fitr: 1. UNAIDS; 2. pubic hair cut; 3. clipping the mustache; 4. cut nails, and 5. remove underarm hair. (Bukhari-Muslim)
"Purify yourself of unbelief and berkhatanlah hair." (Ahmad and Abu Daud) [Edit] Wisdom
1. Basic sanitation in Islam 2. For religious differences (but on this day, UNAIDS is also done by non-Muslim) 3. Beautification of the genitals 4. Maintain sexual energy 5. Sunna of the Prophet Ibrahim and Prophet gov 6. Avoiding trapped in the foreskin penis while erect or stretch 7. Prevent the disease 8. Reducing the desire masturbation during puberty in children's new
Circumcision is also said to avoid contact with any dangerous diseases such as HIV.The study of European and African researchers in four African cities found that circumcision prevent three times as many HIV / AIDS. Circumcision 'reduces HIV risk'
Among the many groups opposed to UNAIDS issued a statement today the group NOCIRC (National Organization of Circumcision Information Resource Centers), NOHARMM (National Organization to Halt the Abuse and Routine Mutilation of Males), NORM (National Organization of Restoring Males), recap (Re-cover A Penis) and Buff (Brothers United for Future Foreskins).
Many experts support the children and looked good in practice of circumcision among boys, among them Dr. Edgar J. Schoen. He was appointed as Chairman of the Standing Committee On Circumcision in the United States (Task Force on Circumcision of the American Academy of Paediatrics) in 1993 and is now a professor of Medicine at the Children's University of California at San Francisco. He also served as Chief of Medicine Division of Children in Kaiser Permanente, Oakland for 24 years.WebMD Medical News dated March 6, 2000 reported on a study that he did together with his colleagues and they found the "89 cases of penile cancer, 87 of them were from men who are not circumcised." Thus, they conclude, male circumcision prevents cancer of the penis and findings were presented in the magazine Pediatrics. (Neil Osterweil, Experts Disagree on Whether Procedure Should Be Routine, WebMD Medical News, Lycos Health, March 6 2000)
In the results of a study conducted in South Africa prove circumcision to reduce HIV infection rates among men hektroseksual of 60%. The study, reported in the Public Library of Science Medicine, found that the results of the study involving young 3.280. [1]
In addition, many studies have been done that show circumcision prevents from many diseases.
A woman's risk of cervical cancer (cervix) is high if the partner is not circumcised. A study conducted in the Kashmir Valley in 1993 showed, the practice of circumcision in the cause of cervical cancer per cent to be low compared with other regions in India. By Dr. Edgar J. Shoen, an expert on children's well-known, the most common injuries in the foreskin during sexual intercourse to facilitate a person who is not circumcised men infected sexually transmitted diseases, especially siplis, kankroid and genital herpes.(Dr. Edgar J. Shoen, Circumcision A Lifetime of Medical Benefits, Medicirc, 2000)
Dr. Gerald Weiss, a surgeon, asserts without circumcision, under the skin covering the glans will become a reservoir of this variety of bacteria and increase the risk of transmission of sewage waste. Sometimes this will produce an unpleasant odor. In 1982, he reported, 95% of cases of urinary tract inflammation that affects infants aged 8 months 5 days happen to those who are not circumcised. The disease can cause fever, pain when urinating and vomiting among the complications that can happen is that kidney damage. Studies Dr. Tom Wiswell of the United States reinforces this finding.The same effect can also happen to adult males who are not circumcised, and this finding has been reported in the Journal of American Medical Association (JAMA) in 1992.
Female circumcision has become a hot international issue debated today. Many of the West who opposed it and consider it a mutilation of genitals after a few events of death and injury to the female child circumcised. However, before this, there are many medical leaders in the United States that supports the practice of female circumcision, for example, Dr. W.G. Rathmann (MD) of Centinella Hospital in Inglewood, California. He has written about circumcision benefits women in 1959 and his writings have been included in the GP magazine, issue September, 1959. (WG Rathmann, MD, Female Circumcision: Indications and a New Technique, GP, vol. XX, no. 3 pp 115-120, September, 1959)
Islamic scholars differ in relation to this practice, there is encouraged and there are against it. The most obvious is, texts relating to it is not true, therefore, it is not an essential practice. What is more important and should be in the care of women's rights, education and preservation of their honor. Alhamdulillah, this assertion has been mentioned by Dr. Yusuf Qardawi the ultimate Fatwa-Fatwa. (Dr. Joseph Qardawi, Fatwa-Fatwa Most recently, the Foundation al-Hamidy, 1996, pp. 554-555)
Dr. Yusuf Qardawi in Contemporary Fatwa-Fatwa also believes, everything depends on the parents of the child. If they want their child circumcised, it is required, but if they refuse to do so, it would not be a mistake. However, for those inclined to circumcision of female children they are, he advised circumcised only slightly from the skin, according to a hadith of the Prophet:
"Cut a little and do not get to the roots as they face and the gentle curve of her husband."(Weak Hadith)
With the best approach to address the harm done by women or those who have no power, medical services should be enhanced for those who are circumcised can get the best medical services.
* Source from Dr Danial Zainal Abidin
The following countries have many men who do the circumcision on their foreskin.
Afghanistan, Albania, Algeria, the United States, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Benin, Bosnia, Brunei, Cameroon, Chad, Comoros, Djibouti, Egypt, Eritrea, Ethiopia, Gabon, Gambia, Ghana, Guinea, Indonesia, Iran, Iraq, Israel , Kazakhstan, Kenya, Kuwait, Lebanon, Libya, Madagascar, Malaysia, Maldives, Mali, Mauritania, Morocco, Niger, Nigeria, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Sierra Leone, Somalia, "Somaliland", Sudan, Syria, Tajikistan , Tunisia, Turkey, Turkmenistan, UAE, Uzbekistan, Yemen.
Source 1. Wikipedia
              2
. click here.Fin de las vacaciones escolares se inició. Durante un mes los estudiantes se irán.Diversas actividades fueron organizadas por las familias, especialmente para los niños chicos MRID no están circuncidados. Este es el mejor momento para los que están circuncidados a la circuncisión. Al parecer, los padres han establecido la fecha y hora para sus hijos circuncidados.
Hoy en día existen varios métodos de la circuncisión. No votar es una manera tradicional y moderna de la elección. El dolor todavía me duele. No quiero hacer daño sin necesidad de la circuncisión. Yo la circuncisión por primera vez en la edad de 12 años (grado 6) son modernos. ¿Qué es circuncidado o no circuncidado?
La circuncisión significa cortar el exceso de piel del pene, ya sea hombres o mujeres."La circuncisión" La circuncisión o es una forma de limpieza que sea difícil para el pene y la vagina es un lugar donde la crianza de los gérmenes pueden ser perjudiciales. Según Imam Shafie, Imam Malik y al-Auzai y la circuncisión otros o la circuncisión es obligatoria para que una persona se convierte en musulmán. La mayoría de los estudiosos creen que la circuncisión debe hacerse cuando el niño tiene casi la edad suficiente o la pubertad.
La circuncisión es obligatoria mientras que el hijo niñas circuncidado es recomendable pero no obligatorio.
Los primeros registros de la circuncisión en la inscripción de piedra del antiguo Egipto de Saqqara (c 2200 aC (antes de Cristo).
Abraham dice que circuncidados a la edad de 80 años y su circuncisión hijos, Ismael e Isaac a la edad de 13 años, respectivamente, y 8 años. Esta acción fue arrastrado hasta el profeta que viene, incluyendo a Jesús Para el caso del profeta Mahoma vioTiene que dicen que nació circuncidado. También hay que decir que la circuncisión por el ángel Gabriel o su abuelo Abdul Muttalib.
En Malasia, la mayoría de los padres y tutores a elegir las vacaciones de plazo, que es a mediados o finales de año para sus niños circuncidados. Estos niños generalmente son circuncidados cuando estaba en el rango de 10-12 años.
La circuncisión entre las diferentes comunidades árabes en las Filipinas. Esto se debe a muchos árabes elegir su hijo circuncidado al nacer o menos 7 años.
En un hadiz, el Profeta se dice bien intencionados Los cinco-Fitr: 1. ONUSIDA; 2. cortar el vello púbico; 3. recorte el bigote; 4. las uñas cortadas, y 5. quitar el pelo debajo del brazo. (Bujari, Muslim)
"Purificar mismo de la incredulidad y el pelo berkhatanlah". (Ahmad y Abu Daud) [Editar] La sabiduría
1. Saneamiento básico en el Islam 2. Por las diferencias religiosas (pero en este día, el ONUSIDA también se hace por parte de no musulmanes) 3. Embellecimiento de los genitales 4. Mantener la energía sexual 5. Sunna del profeta Ibrahim y gobierno Profeta 6. Evitar atrapada en el pene erecto, mientras que el prepucio o estiramiento 7. Prevenir la enfermedad 8. La reducción de la masturbación durante la pubertad en el deseo de los niños nuevos
La circuncisión también se dice para evitar el contacto con las enfermedades peligrosas como el VIH. El estudio de los investigadores europeos y africanos en cuatro ciudades africanas que se encuentran que la circuncisión evitar tres veces más que el VIH / SIDA. Circuncisión "reduce el riesgo de VIH"
Entre los muchos grupos de oposición a ONUSIDA emitió un comunicado el grupo NOCIRC (Organización Nacional de Centros de Recursos de Información circuncisión), NOHARMM (Organización Nacional para detener el abuso y la mutilación sistemática de los varones), NORMA (Organización Nacional de Restauración de varones), resumen ( Vuelva a cubrir un pene) y Buff (Hermanos Unidos en el futuro de prepucios).
Muchos expertos de apoyo a los niños y se veía bien en la práctica de la circuncisión de los varones, entre ellos el Dr. Edgar J. Schoen. Fue designado como Presidente del Comité Permanente de la circuncisión en los Estados Unidos (Grupo de Trabajo sobre la circuncisión de la Academia Americana de Pediatría) en 1993 y ahora es un profesor de Medicina de la Universidad de los Niños de California en San Francisco.También se desempeñó como Jefe de la División de Medicina de los Niños en Kaiser Permanente, Oakland durante 24 años. WebMD Medical News 6 de marzo de 2000 informó sobre un estudio que hizo junto con sus colegas y que se encuentran los "89 casos de cáncer de pene, 87 de ellos eran de hombres que no están circuncidados."Por lo tanto, concluyen, la circuncisión masculina previene el cáncer del pene y los resultados fueron presentados en la revista Pediatría. (Neil Osterweil, los expertos discrepan sobre si el procedimiento debería ser de rutina, WebMD Noticias Médicas, Salud Lycos, 6 de marzo de 2000)
En los resultados de un estudio realizado en Sudáfrica probar la circuncisión para reducir las tasas de infección por el VIH entre los hombres hektroseksual del 60%. El estudio, publicado en la Public Library of Science Medicine, encontró que los resultados del estudio con 3.280 jóvenes. [1]
Además, muchos estudios se han realizado demuestran que la circuncisión previene de muchas enfermedades.
El riesgo de una mujer de padecer cáncer de cuello uterino (cérvix) es alta si la pareja no está circuncidado. Un estudio realizado en el valle de Cachemira en 1993 mostró, la práctica de la circuncisión en la causa del cáncer de cuello uterino por ciento al ser bajos en comparación con otras regiones de la India. Por el Dr. Edgar J. Shoen, un experto en niños muy conocido, las lesiones más comunes en el prepucio durante el acto sexual para facilitar a una persona que no está circuncidado hombres infectados enfermedades de transmisión sexual, especialmente siplis, kankroid y el herpes genital. (Dr. Edgar J. Shoen, circuncisión Una Vida de Seguros Médicos, Medicirc, 2000)
El Dr. Gerald Weiss, un cirujano, afirma sin circuncisión, bajo la piel que cubre el glande se convertirá en un depósito de esta variedad de bacterias y aumentar el riesgo de transmisión de las aguas residuales. A veces esto produce un olor desagradable.En 1982, se informó, el 95% de los casos de inflamación del tracto urinario que afecta a los bebés de 8 meses y 5 días pasar a los que no están circuncidados. La enfermedad puede causar fiebre, dolor al orinar y vómitos entre las complicaciones que puede pasar es que el daño renal. Los estudios del Dr. Tom Wiswell de los Estados Unidos refuerza esta conclusión. El mismo efecto también puede suceder a los hombres adultos que no están circuncidados, y este hallazgo ha sido reportado en la revista Journal of American Medical Association (JAMA) en 1992.
La circuncisión femenina se ha convertido en un asunto internacional de moda hoy en día objeto de debate. Muchos de los occidentales que se opusieron a ella y la consideran una mutilación de los genitales después de algunos eventos de la muerte y lesiones a la niña circuncidados. Sin embargo, antes de esto, hay muchos líderes médicos en los Estados Unidos que apoya la práctica de la circuncisión femenina, por ejemplo, el Dr. WG Rathmann (MD) del Hospital Centinela de Inglewood, California. Ha escrito sobre los beneficios de la circuncisión las mujeres en 1959 y sus trabajos han sido incluidos en la revista GP, edición de septiembre de 1959. (GT Rathmann, circuncisión MD, mujer:.. Indicaciones y una nueva técnica, GP, vol XX, n º 3 pp 115-120, septiembre, 1959)
académicos islámicos difieren en relación con esta práctica, no se recomienda y no están en contra. El más obvio es, los textos relativos a que no es cierto, por lo tanto, no es una práctica esencial. ¿Qué es más importante y debe estar en el cuidado de los derechos de las mujeres, la educación y la preservación de su honor. Alhamdulillah, esta afirmación ha sido mencionado por el Dr. Yusuf Qardawi el último Fatwa-Fatwa.(Dr. José Qardawi, Fatwa-Fatwa Más recientemente, la Fundación al-Hamidy, 1996, pp 554-555)
El Dr. Yusuf Qardawi Contemporánea Fatwa-Fatwa también cree, todo depende de los padres del niño. Si desean que su hijo circuncidado, es necesario, pero si se niegan a hacerlo, no sería un error. Sin embargo, para aquellos predispuestos a la circuncisión de las niñas que son, se aconseja la circuncisión sólo ligeramente de la piel, de acuerdo a un hadiz del Profeta:
"Cortar un poco y no ir a las raíces, ya que la cara y la suave curva de su marido."(Hadiz débil)
Con el mejor enfoque para hacer frente a los daños causados por las mujeres o aquellos que no tienen poder, los servicios médicos debe ser mayor para aquellos que son circuncidados pueden obtener los mejores servicios médicos.
* Fuente del Dr. Danial Zainal Abidin
Los siguientes países tienen muchos hombres que hacen la circuncisión en el prepucio.
Afganistán, Albania, Argelia, Estados Unidos, Azerbaiyán, Bahrein, Bangladesh, Benin, Bosnia, Brunei, Camerún, Chad, Comoras, Djibouti, Egipto, Eritrea, Etiopía, Gabón, Gambia, Ghana, Guinea, Indonesia, Irán, Irak, Israel, Kazajstán, Kenya, Kuwait, Líbano, Libia, Madagascar, Malasia, Maldivas, Malí, Marruecos, Mauritania, Níger, Nigeria, Omán, Pakistán, Qatar, Arabia Saudita, Sierra Leona, Somalia, Somalilandia, Sudán, Siria, Tayikistán, Túnez, Turquía, Turkmenistán, Emiratos Árabes Unidos, Uzbekistán y Yemen.
Fuente 1. Wikipedia
            
2. click here学校の休暇の終わりが始まった。今月中に学生がままになります。様々な活動がmrid男の子が割礼されていない子どもたち、特に家族によって準備された。これは、誰が割礼に割礼を受けていないいる人のための最適な時期です。それは子供たちが割礼の親は、日付と時刻を設定しているようだ。
最近では割礼の様々な方法があります。投票数は、選択の伝統と近代的な方法です。痛みはまだ痛い。割礼不要を傷つけないようにするしないでください。私は12歳で最初の割礼(度6)現代である。何が割礼されるか割礼を受けていない?
割礼が陰茎のいずれかの男性や女性の余分な皮膚を切ることを意味します。割礼または"割礼"とは難しいの陰茎をするための洗浄方法の一つです膣は細菌の繁殖が有害であることができる場所です。イマームシャフィ、イマームMalikとアルAuzaiおよびその他の割礼や割礼によると、人はイスラム教徒になることを義務づけられています。多くの学者は、割礼は、その子がほぼ十分古いか、思春期のときに実行する必要がありますと信じています。
息子は割礼女の子称賛ではなく、義務付けられていますが割礼が義務付けられています。
サッカラから古代エジプトの石碑文に割礼最古の記録(は2200年のBC(紀元前)。
アブラハムは80歳と13歳の時、彼の息子の割礼、イスマーイールとイサク、8歳時に割礼と言われている。このアクションがその預言者ムハンマドのケースでは、イエスを含めて、次の預言者になるまでドラッグされた見彼は割礼生まれたと言ってあるはずです。彼は天使ガブリエルや祖父アブドゥルMuttalibで割礼の状態もあります。
マレーシアでは、ほとんどの親や保護者が子供に割礼の中間又は年の終わりごろという用語の休日を、選択してください。これらの子供たちは、通常、彼は10-12歳の範囲にあったときに割礼されます。
割礼フィリピンではさまざまなアラブ社会の中。多くのアラブ人は彼らの子供が生まれた時、7歳で割礼を選択するため、これがあります。
ハディースでは、預言者はよく意味が言われています 五明け: 1。国連合同エイズ計画; 2。陰毛をカット。 3。口ひげをクリッピング。 4。カット爪、および 5。髪を脇の下を削除します。 (ブハーリー-イスラム教徒)
"Purifyは信仰とberkhatanlah毛の自分。" (Ahmadさんとアブダウド) 知恵を、[編集]
1。イスラム教の基本的な衛生 2。宗教的な違い(しかしこの日、国連合同エイズ計画は、非イスラム教徒によって行われます) 3。性器の美化 4。更新性エネルギー 5。預言者イブラヒムさんと預言者の知事のスンナ 6。直立包皮陰茎の中に閉じ込め中やストレッチを避ける 7。防止疾患 8。子供たちの新しいの思春期の欲求マスターベーションを減らす
割礼もであるHIVなどの危険な病気との接触を避けるために、と述べた。アフリカの4都市でヨーロッパとアフリカの研究者の研究では、割礼は、多くのHIV /エイズの三倍を防ぐことがわかった。割礼はHIV感染のリスクを軽減'
国連合同エイズ計画とは対照的に、多くのグループのうちグループNOCIRC(割礼情報リソースセンターの全国組織)、NOHARMMは、NORMの復元(男性の国立病院機構)、要約((国立病院機構男性の乱用とルーチンMutilationを停止する)は本日、声明を発表日時は陰茎)とバフ(将来の包皮のブラザーズ米国)カバーしています。
多くの専門家は、子供たちを支援し、それら博士エドガーjのシェーンの間では、男子の間で、割礼の練習で良く見えた。彼は、割礼の常任委員会の委員長に任命された米国の1993年(小児科のアメリカアカデミーの割礼に関するタスクフォース)で、現在、サンフランシスコ、カリフォルニアの子供の大学医学部の教授を務めている。彼はまた、24年カイザーパーマネンテにおける子どもの医学科、オークランドのチーフを務めていました。 WebMDの医療ニュースは3月6日付、2000年、彼は彼の同僚と一緒にそして、彼らが見つかりました研究報告"彼らの87は、割礼されていない男性からされた陰茎癌の89例は、"。したがって、これらの結論、男性の割礼が陰茎癌症例は、雑誌の小児科で発表された防ぐことができます。 (ニールOsterweilは、専門家らは、WebMDの医療ニュース、Lycosの健康、2000年3月6日の手順は、ルーチンすべきかどうかについて、同意しない)
南アフリカ共和国で行われた研究の結果では男性の60%hektroseksualのHIV感染率を減らすために割礼を証明する。科学医学の公共図書館で報告された研究は、研究の結果は3.280若いを含むことがわかった。 [1]
また、多くの研究は、show割礼が多くの病気から防ぐことが行われている。
パートナーが割礼されていない場合子宮頸がん(子宮)の女性のリスクが高くなります。 1993年にカシミール渓谷で行われた調査では、インドの他の地域と比較して低いことがパーセント子宮頸がんの原因では、割礼の練習を示した。博士はエドガーjの松園、子供たちの有名な専門家では、性交時に包皮の中で最も一般的な傷害が男性を割礼されていない人が性感染症、特にsiplis、kankroidや性器ヘルペスを送信感染容易にする。 (医療給付、Medicirc、2000年のDr。エドガーjの松園、割礼の有効期間)
博士ジェラルドワイス氏は、外科医、細菌のこの品種の宝庫となる、下水廃棄物の伝達のリスクを増大させる亀頭を覆う皮膚の下に、割礼なしに主張している。時には、これは不快な臭いが生成されます。 1982年、彼は、幼児で5日間は、人に割礼されていないものが起こる8か月高齢者に影響尿路の炎症の場合の95%を報告した。排尿時に発生する可能性が合併症among嘔吐症は、発熱、痛みを引き起こす可能性があること腎臓障害になります。米国の研究博士トムウィズウェルは、この発見を強化しています。同じ効果はまた、割礼されていない成人男性に発生することがこの調査結果は1992年に米国医師会(自工会)誌に報告されている。
女性割礼は議論今日は暑い国際問題となっている。西の誰が反対し、死と割礼の女性子供への傷害のいくつかのイベント後に性器の切除を考慮し、多くの。しかし、この前には、例えば、女性割礼の練習をサポートしています米国では多くの医療指導者があり、博士WGのラスマン(MD)のイングルウッド、カリフォルニア州センティネラ病院。彼は1959年に割礼の利点の女性について書かれている彼の文章は、GP誌を発行9月、1959年に含まれています。 (ラスマン、MDは、女性割礼ワーキンググループ:。適応と新しい技術は、GP、巻XXのない3 PPの115から120年9月、1959)
イスラム学者は、このような行為との関係で異なり、そこが奨励され、それに対するあります。最も明らかなのはそれに関連するテキストはしたがって、本質的な練習ではなく、真実ではないです。何がより重要である女性の権利、教育、自分の名誉の保全の世話にする必要があります。アルハムドリッラーは、この主張は、究極のファトワ-ファトワー博士YusufさんQardawiで言及されています。 (最近では博士ジョセフQardawi、ファトワー-ファトワー財団アルHamidy、1996、頁554から555)
現代ファトワー-ファトワー博士YusufさんQardawiもすべてが子供の両親に依存すると考えています。彼らは子供はそれが必要ですが、彼らがそうすることを拒否する場合、割礼をする場合は、それは間違いではない。しかし、彼らは女児の割礼に傾いているため、彼は預言者ムハンマドのハディースによると、皮膚からわずかに割礼をお勧めします:
"彼らが直面しているようにカットが少し、彼女の夫の緩やかなカーブと根を得ることはありません。" (弱ハディース)
女性の人や力のない人々によって行わ害に対処する最善のアプローチでは、医療サービスは誰が最高の医療サービスを受けること割礼いる人用に拡張する必要があります。
博士Danialザイナルアビディンから*ソース
次の国々は、包皮に割礼を行う多くの男性を持っています。
アフガニスタン、アルバニア、アルジェリア、米国、アゼルバイジャン、バーレーン、バングラデシュ、ベナン、ボスニア、ブルネイ、カメルーン、チャド、コモロ、ジブチ、エジプト、エリトリア、エチオピア、ガボン、ガンビア、ガーナ、ギニア、インドネシア、イラン、イラク、イスラエル、カザフスタン、ケニア、クウェート、レバノン、リビア、マダガスカル、マレーシア、モルディブ、マリ、モーリタニア、モロッコ、ニジェール、ナイジェリア、オマーン、パキスタン、カタール、サウジアラビア、シエラレオネ、ソマリア、"ソマリランド"、スーダン、シリア、タジキスタン、チュニジア、トルコ、トルクメニスタン、アラブ首長国連邦、ウズベキスタン、イエメン。
ソース1。ウィキペディア
            
2。 click hereFin des vacances scolaires a commencé. Pendant un mois, les étudiants partiront.Diverses activités ont été arrangés par les familles, surtout pour les enfants garçons mrid ne sont pas circoncis. C'est le meilleur moment pour ceux qui ne sont pas circoncis à circoncis. Il semble que les parents ont mis la date et l'heure de circoncire leurs enfants.
Aujourd'hui, il existe diverses méthodes de la circoncision. Aucun vote est une façon traditionnelle et moderne de choisir. Pain fait encore mal. Je ne veux pas faire du mal n'est pas nécessaire pour la circoncision. Je première circoncision à l'âge de 12 ans (niveau 6) sont modernes. Quel est circoncis ou non circoncis?
La circoncision des moyens de coupe l'excédent de peau du pénis des hommes ou des femmes. "Circoncision" circoncision ou est un moyen de nettoyage il est difficile pour le pénis et le vagin est un endroit où l'élevage des germes peut être nocif. Selon l'imam Shafie, Imam Malik et al-Auzai et la circoncision ou la circoncision est obligatoire pour une personne à devenir musulman. La plupart des chercheurs pensent que la circoncision doit être effectuée lorsque l'enfant est presque assez vieux ou à la puberté.
La circoncision est obligatoire, tandis que le fils filles excisées est louable, mais pas obligatoire.
Les plus anciennes traces de la circoncision dans la pierre ancienne inscription égyptienne de Saqqara (c 2200 avant JC (BC).
Abraham dit à se faire circoncire à l'âge de 80 ans et sa circoncision fils, Ismaël et Isaac à l'âge de 13 ans, respectivement, et 8 ans. Cette action a ensuite été traîné jusqu'à ce que le prophète à venir, notamment Jésus Pour le cas du Prophète Muhammad a vu Il a à dire qu'il est né circoncis. Il ya aussi l'état qu'il circoncis par l'ange Gabriel ou son grand-père, Abdul Muttalib.
En Malaisie, la plupart des parents et des tuteurs de choisir les vacances terme, qui est vers la mi ou la fin de l'année pour circoncire leurs enfants. Ces enfants sont généralement circoncis quand il était dans la fourchette de 10-12 ans.
La circoncision entre les différentes communautés arabes dans les Philippines. C'est parce que beaucoup d'Arabes choisir leur enfant circoncis à la naissance ou à 7 ans.
Dans un hadith, le Prophète dit bien intentionnés Les cinq-Fitr: 1. L'ONUSIDA; 2. couper les poils du pubis; 3. écrêtage de la moustache; 4. ongles coupés, et 5. supprimer les aisselles cheveux. (Bukhari-musulmans)
«Purifiez-vous de l'incrédulité et les cheveux berkhatanlah." (Ahmad et Abou Daoud) [Edit] Sagesse
1. L'assainissement de base dans l'Islam 2. Pour les différences religieuses (mais ce jour-là, l'ONUSIDA se fait aussi par des non-musulmans) 3. Embellissement des organes génitaux 4. Maintenir l'énergie sexuelle 5. Sunna du prophète Ibrahim et gov Prophète 6. Éviter piégé dans le pénis en érection tout prépuce ou extensible 7. Prévenir la maladie 8. La réduction de la masturbation volonté lors de la puberté chez les enfants de neuf
La circoncision est également dit à éviter tout contact avec des maladies dangereuses telles que le VIH. L'étude des chercheurs européens et africains dans quatre villes africaines montré que la circoncision éviter trois fois plus de VIH / SIDA. La circoncision "réduit le risque du VIH»
Parmi les nombreux groupes opposés à l'ONUSIDA ont publié aujourd'hui une déclaration du groupe (Organisation nationale des Centres d'information des ressources circoncision) NOCIRC, NOHARMM (Organisation nationale pour enrayer la violence et de mutilation de routine des Hommes), NORM (Organisation nationale des Hommes Restauration), rappel ( Re-couvrir un pénis) et Buff (Frères Unis pour l'avenir de prépuces).
De nombreux experts soutiennent les enfants et semblait bien dans la pratique de la circoncision chez les garçons, parmi eux le Dr Edgar J. Schoen. Il a été nommé président du Comité permanent sur la circoncision aux États-Unis (Task Force sur la circoncision de l'Académie américaine de pédiatrie) en 1993 et est maintenant professeur de médecine à l'université des enfants de la Californie à San Francisco. Il a également servi comme chef de Division de la médecine d'enfants dans les Kaiser Permanente, Oakland pendant 24 ans. WebMD Nouvelles médicales en date du 6 Mars, 2000 a rapporté sur une étude qu'il a fait avec ses collègues et ils ont trouvé les «89 cas de cancer du pénis, 87 d'entre eux étaient des hommes qui ne sont pas circoncis." Ainsi, concluent-ils, la circoncision prévient le cancer du pénis et les résultats ont été présentés dans le magazine Pediatrics. (Neil Osterweil, experts ne s'entendent pas sur si la procédure devrait être systématique, WebMD Nouvelles médicales, de la santé Lycos 6 Mars 2000)
Dans les résultats d'une étude menée en Afrique du Sud prouver la circoncision pour réduire les taux d'infection VIH chez les hommes hektroseksual de 60%. L'étude, publiée dans la Public Library of Science Medicine, a constaté que les résultats de l'étude portant sur 3.280 jeunes. [1]
En outre, de nombreuses études ont été faites montrent que la circoncision prévient de nombreuses maladies.
Une femme risque de cancer du col de l'utérus (col) est élevé si le partenaire n'est pas circoncis. Une étude menée dans la vallée du Cachemire en 1993 a montré, la pratique de la circoncision dans la cause du cancer du col de l'utérus pour cent à être faible par rapport à d'autres régions de l'Inde. Par le Dr Edgar J. Shoen, un expert sur les enfants est bien connu, les blessures les plus communes dans le prépuce pendant les rapports sexuels afin de faciliter une personne qui n'est pas circoncis hommes infectés de maladies sexuellement transmissibles, en particulier siplis, kankroid et l'herpès génital.(Dr J. Edgar Shoen, circoncision d'une vie, des prestations médicales, Medicirc, 2000)
Dr. Gerald Weiss, un chirurgien, affirme sans circoncision, sous la peau qui recouvre le gland devient un réservoir de cette variété de bactéries et d'augmenter le risque de transmission des déchets des eaux usées. Parfois, cela va produire une odeur désagréable. En 1982, il a signalé, 95% des cas d'inflammation des voies urinaires qui touche les nourrissons âgés de 8 mois 5 jours arriver à ceux qui ne sont pas circoncis.La maladie peut causer de la fièvre, des douleurs en urinant et des vomissements chez les complications qui puisse arriver est que les dommages aux reins. Les études du Dr Tom Wiswell des États-Unis renforce cette constatation. Le même effet peut aussi arriver à des hommes adultes qui ne sont pas circoncis, et cette constatation a été rapportée dans le Journal of American Medical Association (JAMA) en 1992.
L'excision est devenue un sujet brûlant internationale débattu aujourd'hui. Beaucoup de l'Occident qui y sont opposés et le considèrent comme une mutilation des organes génitaux après quelques événements de la mort et des blessures à l'enfant de sexe féminin circoncis. Cependant, avant cela, il ya beaucoup de responsables médicaux aux États-Unis qui soutient la pratique de l'excision, par exemple, le Dr WG Rathmann (MD) de l'Hôpital Centinella à Inglewood, en Californie. Il a écrit sur les femmes des avantages circoncision en 1959 et ses écrits ont été inclus dans le magazine GP, numéro de Septembre, 1959. (GT Rathmann, MD, de l'excision:.. Indications et une nouvelle technique, GP, vol XX, n ° 3 pp 115-120, Septembre 1959)
érudits musulmans diffèrent par rapport à cette pratique, il est encouragé et il ya contre lui. La plus évidente est, des textes relatifs à ce n'est pas vrai, par conséquent, il n'est pas une pratique essentielle. Ce qui est plus important et devrait être à la charge des droits des femmes, l'éducation et la préservation de leur honneur. Alhamdoulillah, cette affirmation a été mentionné par le Dr Yusuf Qardawi l'ultime Fatwa-Fatwa. (Dr. Joseph Qardawi, Fatwa-Fatwa Plus récemment, la Fondation al-Hamidy, 1996, p. 554-555)
Dr. Yusuf Qardawi in Contemporary Fatwa-Fatwa est également d'avis, tout dépend des parents de l'enfant. S'ils veulent que leur enfant circoncis, il est nécessaire, mais s'ils refusent de le faire, il ne serait pas une erreur. Toutefois, pour ceux qui sont enclins à la circoncision des enfants de sexe féminin, ils sont, il a conseillé circoncis que légèrement de la peau, selon un hadith du Prophète:
"Couper un peu et ne pas aller à la racine comme ils font face et la courbe douce de son mari." (Hadith faible)
Avec la meilleure approche pour traiter les dommages causés par des femmes ou ceux qui n'ont pas le pouvoir, les services médicaux devraient être renforcés pour ceux qui sont circoncis peuvent obtenir les meilleurs services médicaux.
* Source du Dr Danial Zainal Abidin
Les pays suivants ont beaucoup d'hommes qui font la circoncision sur leur prépuce.
Afghanistan, Albanie, Algérie, États-Unis, Azerbaïdjan, Bahreïn, Bangladesh, Bénin, Bosnie, Brunei, Cameroun, Tchad, Comores, Djibouti, Égypte, Érythrée, Éthiopie, Gabon, Gambie, Ghana, Guinée, Indonésie, Iran, Iraq, Israël, Kazakhstan, Kenya, Koweït, Liban, Libye, Madagascar, Malaisie, Maldives, Mali, Maroc, Mauritanie, Niger, Nigéria, Oman, Pakistan, Qatar, Arabie Saoudite, Sierra Leone, la Somalie, le «Somaliland», le Soudan, la Syrie, Tadjikistan, Tunisie, Turkménistan, Turquie, Émirats arabes unis, Ouzbékistan, Yémen.
Source 1. Wikipedia
             
2. click hereEnde der Schulferien begannen. Während eines Monats werden die Studierenden zu verlassen. Verschiedene Aktivitäten wurden von den Familien arrangiert, besonders für Kinder MRID Jungen nicht beschnitten werden. Dies ist die beste Zeit für diejenigen, die unbeschnitten, beschnitten werden. Es scheint, die Eltern haben das Datum und die Uhrzeit für ihre Kinder beschnitten.
Heutzutage gibt es verschiedene Methoden der Beschneidung. "Nein" ist eine traditionelle und moderne Art der Wahl. Pain tut immer noch weh. Ich will nicht keine Notwendigkeit für die Beschneidung verletzt. Ich zuerst die Beschneidung im Alter von 12 Jahren (Grad 6) sind modern. Was ist beschnitten oder unbeschnitten?
Die Beschneidung bedeutet Schneiden die überschüssige Haut des Penis Männer oder Frauen. Die Beschneidung oder "Beschneidung" ist ein Weg der Reinigung es schwierig für den Penis und die Vagina ist ein Ort, wo die Zucht von Bakterien schädlich sein kann. Nach Imam Shafie, Imam Malik und al-Auzai und andere Beschneidung oder die Beschneidung ist für eine Person, Muslim zu werden obligatorisch. Die meisten Wissenschaftler glauben, dass die Beschneidung getan werden muss, wenn das Kind alt genug ist oder der Pubertät.
Die Beschneidung ist obligatorisch, während der Sohn beschneiden Mädchen ist lobenswert, aber nicht obligatorisch.
Die frühesten Aufzeichnungen der Beschneidung in der altägyptischen Steininschrift von Sakkara (c 2200 v. Chr. (BC).
Abraham sagte im Alter von 80 Jahren und seine Söhne Beschneidung, Ismael und Isaak im Alter von 13, bzw. bis 8 Jahren beschnitten werden. Diese Aktion wurde dann bis zum nächsten Prophet gezogen, darunter Jesus Für den Fall des Propheten Mohammed sah Es muss sagen, dass er geboren wurde beschnitten. Es gibt auch an, dass er durch den Engel Gabriel oder seines Großvaters, Abdul Muttalib beschnitten.
In Malaysia, die meisten Eltern und Erziehungsberechtigten wählen die Semesterferien, die etwa Mitte oder Ende des Jahres ist für ihre Kinder beschnitten. Diese Kinder sind meist beschnitten, als er im Bereich von 10-12 Jahren war.
Beschneidung unter den verschiedenen arabischen Gemeinden auf den Philippinen.Dies liegt daran, entscheiden sich viele Araber ihr Kind bei der Geburt oder mit 7 Jahren beschnitten.
In einem Hadith sagte der Prophet ist wohlmeinenden Die fünf-Fitr: 1. UNAIDS; 2. Schamhaare abgeschnitten; 3. Clipping dem Schnurrbart; 4. schneiden Nägel und 5. Achselhaare entfernen. (Bukhari-Muslim)
"Entschlacken Sie sich von Unglauben und berkhatanlah Haare." (Ahmad und Abu Daud) [Bearbeiten] Weisheit
1. Sanitäre Grundversorgung im Islam 2. Für religiöse Unterschiede (aber an diesem Tag, UNAIDS wird auch von nicht-muslimischen getan) 3. Verschönerung der Genitalien 4. Pflegen Sie die sexuelle Energie 5. Sunna des Propheten Ibrahim und Propheten gov 6. Vermeiden gefangen in der Vorhaut Penis während errichten oder strecken 7. Verhindern der Krankheit 8. Die Reduzierung der Wunsch Masturbation in der Pubertät bei Kindern gibt's Neues
Die Beschneidung ist auch gesagt, um Kontakt mit gefährlichen Krankheiten wie HIV zu vermeiden. Das Studium der europäischen und afrikanischen Forschern in vier afrikanischen Städten ergab, dass die Beschneidung dreimal verhindern so viele HIV / AIDS. Beschneidung 'reduziert HIV-Risiko "
Unter den vielen Gruppen im Gegensatz zu UNAIDS gab eine Erklärung ab heute die Gruppe NOCIRC (National Organization of Circumcision Information Resource Centers), NOHARMM, NORM (Nationale Organisation für die Wiederherstellung Männer), rekapitulieren (Nationale Organisation gegen den Missbrauch und Routine Verstümmelung von Männern Halt) ( Re-Abdeckung A Penis) und Buff (Brothers United for Future Vorhäute).
Viele Experten unterstützen die Kinder und sah in der Praxis der Beschneidung bei Jungen gut, unter ihnen Dr. Edgar J. Schoen. Er war als Vorsitzender des Ständigen Ausschusses ernannt Beschneidung in den Vereinigten Staaten (Task Force zur Beschneidung der American Academy of Pädiatrie) im Jahr 1993 und ist heute Professor für Medizin an der Children's University of California in San Francisco. Er diente auch als Chief of Medicine Division der Kinder im Kaiser Permanente, Oakland für 24 Jahre. WebMD Medical News vom 6. März berichtete 2000 über eine Studie, die er zusammen mit seinen Kollegen und sie fanden die "89 Fälle von Peniskrebs, 87 von ihnen von Männern, die nicht beschnitten sind, waren." So schließen sie, die männliche Beschneidung verhindert Krebs des Penis und Erkenntnisse in der Zeitschrift Pediatrics vorgestellt wurden. (Neil Osterweil, Ablehnung Experten darüber, ob Verfahren sollte Routine, WebMD Medical News, Lycos Gesundheit, 6. März 2000)
In der Ergebnisse einer Studie in Südafrika durchgeführt beweisen Beschneidung HIV-Infektionsraten bei Männern hektroseksual von 60% zu reduzieren. Die Studie, in der Public Library of Science Medicine berichtet, festgestellt, dass die Ergebnisse der Studie junge 3,280 beteiligt. [1]
Darüber hinaus haben viele Untersuchungen durchgeführt, die zeigen, Beschneidung von vielen Krankheiten verhindert.
Das Risiko einer Frau für Gebärmutterhalskrebs (Zervixkarzinom) ist hoch, wenn der Partner nicht beschnitten ist. Eine Studie im Kaschmir-Tal im Jahre 1993 durchgeführt wurde, zeigte die Praxis der Beschneidung in der Ursache von Gebärmutterhalskrebs Prozent als gering verglichen mit anderen Regionen in Indien. Von Dr. Edgar J. Shoen, Experte für Kinderrechte bekannt, zu den häufigsten Verletzungen in die Vorhaut beim Geschlechtsverkehr erleichtern eine Person, die keine Männer beschnitten ist infiziert Geschlechtskrankheiten, vor allem siplis, kankroid und genitalen Herpes übertragen.(Dr. Edgar J. Shoen, Beschneidung A Lifetime of Medical Benefits, Medicirc, 2000)
Dr. Gerald Weiss, ein Chirurg, behauptet ohne Beschneidung, unter die Haut die Eichel bedeckt wird ein Reservoir für diese Sorte von Bakterien zu erhöhen und das Risiko der Übertragung von Abwasser Abfall. Manchmal produzieren einen unangenehmen Geruch. Im Jahr 1982 berichtete er, 95% der Fälle von Entzündung der Harnwege, dass Säuglinge im Alter von 8 Monaten 5 Tage bis diejenigen, die nicht beschnitten sind geschehen auswirkt. Die Krankheit kann Fieber, Schmerzen beim Wasserlassen verursachen und Erbrechen zu den Komplikationen, was passieren kann ist, dass Nierenschäden. Studien Dr. Tom Wiswell der Vereinigten Staaten bekräftigt diese Feststellung. Der gleiche Effekt kann auch für erwachsene Männer, die nicht beschnitten sind geschehen, und diese Erkenntnis hat im Journal of American Medical Association (JAMA) wurde im Jahr 1992 gemeldet.
Weibliche Beschneidung ist zu einem heiß diskutierten Thema internationale heute.Viele der Westen, die es entgegen und betrachten es als eine Verstümmelung der Genitalien nach ein paar Ereignisse von Tod und Verletzung des weiblichen Kind beschnitten. Doch bevor diese gibt es viele medizinische Führer in den Vereinigten Staaten, dass die Praxis der weiblichen Beschneidung unterstützt, zum Beispiel Dr. WG Rathmann (MD) von Centinella Hospital in Inglewood, Kalifornien. Er hat über die Beschneidung von Frauen profitiert 1959 geschrieben und seine Schriften wurden in der GP-Magazin, Ausgabe September 1959 aufgenommen worden. (WG Rathmann, MD, weiblichen Beschneidung:.. Indikationen und eine neue Technik, GP, Bd. XX, Nr. 3 pp 115-120, September 1959)
Islamische Gelehrte im Zusammenhang mit dieser Praxis abweichen, gibt es ermutigt und es gibt gegen sie. Der offensichtlichste ist, Texte zu es ist nicht wahr, daher ist es nicht ein wesentlicher Praxis. Was ist wichtiger und sollte in die Obhut der Frauenrechte, Bildung und Erhaltung ihrer Ehre. Alhamdulillah, hat diese Behauptung von Dr. Yusuf Qardawi die ultimative Fatwa-Fatwa genannt worden. (Dr. Joseph Qardawi, Fatwa-Fatwa Zuletzt hat die Stiftung al-Hamidy, 1996, S. 554-555)
Dr. Yusuf Qardawi in Contemporary Fatwa-Fatwa glaubt auch, alles hängt von den Eltern des Kindes. Wenn sie wollen ihr Kind beschnitten, ist es erforderlich, aber wenn sie sich weigern, dies zu tun, wäre es nicht ein Irrtum sein. Doch für diejenigen geneigt, die Beschneidung von Mädchen sind, riet er nur leicht von der Haut beschnitten, nach einem Hadith des Propheten:
"Cut ein wenig und nicht zu den Wurzeln bekommen, wie sie Gesicht und den sanften Kurve ihres Mannes." (Weak Hadith)
Mit den besten Ansatz, um den Schaden von Frauen oder jene, die keine Macht haben getan zu bekämpfen, sollte medizinische Leistungen für diejenigen, die beschnitten kann die beste medizinische Versorgung bekommen, sind verstärkt werden.
* Quelle von Dr. Daniela Zainal Abidin
Folgende Länder haben viele Männer, die die Beschneidung nicht auf ihre Vorhaut.
Afghanistan, Albanien, Algerien, den Vereinigten Staaten, Aserbaidschan, Bahrain, Bangladesch, Benin, Bosnien, Brunei, Kamerun, Tschad, Komoren, Dschibuti, Ägypten, Eritrea, Äthiopien, Gabun, Gambia, Ghana, Guinea, Indonesien, Iran, Irak, Israel, Kasachstan, Kenia, Kuwait, Libanon, Libyen, Madagaskar, Malaysia, Malediven, Mali, Mauretanien, Marokko, Niger, Nigeria, Oman, Pakistan, Katar, Saudi-Arabien, Sierra Leone, Somalia, "Somaliland", Sudan, Syrien, Tadschikistan, Tunesien, Türkei, Turkmenistan, Vereinigte Arabische Emirate, Usbekistan, Jemen.
Quelle 1. Gelistet
            
2. click here

No comments:

Post a Comment